M2

Tager man et dyk ned i M2’s musik er det også tydeligt, at der er noget på spil. Sangene bugner af ungdom, og temaerne skifter mellem romantik, fest, samfundskritik og personlige bekendelser.

 • M2 er ikke en gruppe, der ikke lægger fingre imellem, når de skal beskrive deres musik: ”Vi vil lave noget, der er dybde i. Revolution er ordet. Vi skal væk fra, at det er sejt at gå med pistol. Vi vil gøre det sejere at slikke fisse og græde”. ”. Det er tydeligt at man her har at gøre med fire unge fyre, som har noget på hjertet. M2 består af Malik, Buster, Lukas og Frey, som er blevet venner gennem gymnasiet.

  De er på mange måder en umage gruppe, hvor hvert medlem bidrager med hver sit musikalske speciale. Buster og Lukas rapper, Malik synger og Frey binder det hele sammen med sine unikke beats.

  Helt grundlæggende er M2 en historie om at være et menneske, der befinder sig mellem barn og voksen. Det er historien om et ungdomsoprør mod det etablerede. Det er historien om København anno 2022: ”Vi vil gerne være byens stemme, fordi vi er opvokset her. Det er meget sigende, at vi kalder os selv for M2, fordi det netop er den metrolinje, som dækker det område, vi lever i”.

  Tekstuniverset er præget af en stor legesyge, hvor drengene ikke er bange for at bruge temaer fra det miljø, de selv befinder sig i, og vende dem på hovedet: ”Vi kan skrive om penge og damer, men så er det for at karikere en kultur og sige noget om samfundet omkring os. Det skal ikke bare være sort på hvidt”. Som lytter får man et unikt og fængslende indblik i tankerne hos den nye generation af unge, der allerede er i gang med at redefinere måden, tingene bliver gjort på.

  ”Folk skal forbinde os med et stærkt fællesskab. En subreddit eller et community, hvor de bliver inviteret til at gå ind i musikken og diskutere den. M2 skal ses som mere end bare lyd. Vi vil repræsentere en hobby og en livsstil”. 

  Den københavnske musikscene er under forandring, og det er M2 et klart signal på. Spørger man drengene selv, er der ingen tvivl om, hvad de gerne vil opnå gennem deres musik: ”Vi vil revolutionere folks musiksmag. Der skal være plads til at vise nogle flere følelser i rap. Når man fremover tænker på M2, skal man tænke, at de er identificerbare, følsomme og fucking rebelske”.

   

  United Stage | Officielt bookingbureau for M2.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book M2 hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på M2

Send os en uforpligtende forespørgsel på M2 og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke M2 hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for M2
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for M2.