Luca Stereo

Luca Stereo - et melodiøst pop act med et strejf af hiphop har i løbet af det seneste år trådt ind på den danske musikscene med en legende og kompromisløs tilgang til både hans sound og æstetik.

  • Det er yderst bouncy, når Luca Stereo med et sjældent potentiale placerer sig i et forfriskende og internationalt format.

    Luca Stereo, har i løbet af de seneste år har etableret og forfinet sit musikalske koncept. Et koncept, som tager udgangspunkt i et fantasifuldt univers, med fortællinger, der river sig løs fra virkeligheden og træder ind i en farverig og dagdrømmende verden. Luca Stereos lyd er både barnlig naiv og upbeat melankolsk – en sammensat størrelse, som kan stikke i alle retninger, men som altid samler sig om hans musikalske potentiale – et potentiale, som bl.a. er blevet understreget af den seneste single ’Im Down’, der har været blandt de mest spillede sange på P3 i løbet af foråret. Luca kan råbe højt, spille højt, lave store fagter og indtage scenen foran dig med en fuldstændig hovedkulds energi – der har givet genklang hos både fans og medier.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Luca Stereo.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Luca Stereo hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Luca Stereo

Send os en uforpligtende forespørgsel på Luca Stereo og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Luca Stereo hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Luca Stereo
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Luca Stereo.