Lågsus

Introducing Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura. Med Lågsus på P3 står de sammen bag et af landets største radioprogrammer, og samtidig danner de et af landets største festnavne. Kort sagt: Der er fart på drengen, og det er lækkert!

  • Med fingeren resolut placeret på pulsen, præsenterer Lågsus på P3 danskerne for hits på stribe og god stemning – men de to velklædte herrer leverer ikke udelukkende knivskarp airplay. Lågsus har slået publikumsrekorder landet over, på alt fra Grøn Koncert til Smukfest. Med solid integritet, en velbevandret musiksmag og øjeblikkelig hoppestemning er der direkte kontakt mellem pult og crowd, når Lågsus rykker ud. Det gælder uanset, om det hedder Roskilde Festival, eller når de gæster et sitrende firmaevent.

    Fest med venner er en stor del af Lågsus, og derfor joiner artisterne gerne i flæng, når Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura leverer god larm. Tidligere har navne som TopGunn, Suspekt, Cisilia, Djames Braun og Kesi indtaget scenen som en eksklusiv feature til Lågsus’ eksplosive fester.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Lågsus.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Lågsus hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Lågsus

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lågsus og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Lågsus hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Lågsus
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Lågsus.