JULIET

Synthdrevet, glitrende og overbevisende pop. Det er dansabelt og ekstremt energisk, når JULIET bringer en original lyd til den alternative popscene.

 • Med en selvproduceret lyd, som kun kan beskrives som fængende og overbevisende, bringer JULIET deres bud til den moderne alternative popscene – auditivt såvel som visuelt. Bandet skriver popsange, som blander alt fra elektroniske elementer til organisk grund, som cementerer at bandet ikke tror på genre. Energien og dedikationen der kommer til udtryk i denne særskilte lyd med hengivne melodier og glitrende produktioner, viser at JULIET kommer til at præge den moderne musikscene indenfor de næste år.

  JULIET er et pop act, som jager at blive soundtracket til folks hverdag. Deres musik er umiddelbart og hengiven, delikat og overbevisende. JULIET er altid søgende og formår derfor at være alsidige og i konstant bevægelse.

  JULIET består af Sebastian Graven, Jonathan Asvig Hansen, Kasper Møller Hansen og Kristian Kristensen

  United Stage – Officielt bookingbureau for JULIET.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book JULIET hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på JULIET

Send os en uforpligtende forespørgsel på JULIET og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke JULIET hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for JULIET
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for JULIET.