JULIET

Synthdrevet, glitrende og overbevisende pop. Det er dansabelt og ekstremt energisk, når JULIET bringer en original lyd til den alternative popscene.

 • Fra fire forskellige dele af landet oprinder et musikalsk samspil, da fire unge mænd finder hinanden gennem musikken. De kommer fra vidt forskellige baggrunde, men alligevel finder de en fællesnævner i dedikationen til det alternative popunivers.

  I 2015 lagde en lokal musikkonkurrence venue til deres debutkoncert. En koncert som viste vejen for de efterfølgende to år, hvor JULIET leverede eksplosive koncerter rundt i hele landet. I 2017 revitaliserede de deres lyd med debut ep-en ’Change’, hvor tracket ’Alone With Me’ fik KarriereKanonen op af stolen. Med både anerkendelse og en anbefaling fra det populære radio- og talentudviklingsprogram har kvartetten nu spillet adskillige koncerter på venues som RUST, Huset KBH, Train og Voxhall – og himmelfarten er kun lige begyndt.

  JULIET er et lækkert og frisk pust på den danske popscene. Med et melodiøst, synthfyldigt og fængende soundscape griber de dig, når både festen, hverdagen og tømmermændene pumper løs. Tilsammen konstituerer de fire unge mænd et stærkt setup, som utvivlsomt kommer til at præge det danske, såvel som udenlandske, musiklandskab de kommende år.

  United Stage – Officielt bookingbureau for JULIET.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book JULIET hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på JULIET

Send os en uforpligtende forespørgsel på JULIET og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke JULIET hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for JULIET
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for JULIET.