Josef

Josef er en ny dansk popstjerne på blot 15 år.

 • Josef er en ny dansk popstjerne på blot 15 år. Trods hans unge alder, har han allerede en god portion erfaring på musikscenen. Josef udgjorde indtil for 1 års tid siden, den ene halvdel af duoen Josef Og Elias, der i 2019 og 2020 stormede frem på hitlisterne. Teenage-duoen blev på kort tid en kæmpemæssig succes. Drengene udsendte flere guld-certificerede hits, optrådte ved store TV-begivenheder og fik et stort og trofast following. Josef Og Elias, som musikalsk duo blev fortid, da drengene hver især valgte at søge nye eventyrer i musikkens store verden, som de begge endnu er nyudklækkede i.

  Josef debuterede i sommeren ‘21 med singlen “Lige Nu”, der gav et godt praj om den unge charmørs musikalske retning. Singlen har siden opnået mere end 2.000.000 streams samt en enorm viral effekt på både YouTube og TikTok, hvor danske teenagere landet over, kastede sig over Josef og “Lige Nu”.

  Nu står unge Josef klar og parat til at vise sit næste træk. Det gør han med den unge kærlighedsfortælling af en single, “Er Det For Sent?”. Musikken er mere R&B’et og storladen end nogensinde før. Sangen er skrevet af Josef og Basim, mens sangen er produceret af T&O, der til dagligt udover Josef, arbejder med B.O.C.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Josef.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Josef hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Josef

Send os en uforpligtende forespørgsel på Josef og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Josef hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Josef
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Josef.