Joey & L.I.G.A

Dette matchup mellem to af landets allerstørste popnavne sender dig på en vild rejse af energi, pondus og musikalsk nysgerrighed. Joey Moe & L.I.G.A kridter banen op og sender dig på en festlig rejse, når de slår pjalterne sammen til ét fælles og ekstraordinært band.

  • Joey Moe er en veletableret stjerne på den danske pophimmel, som både connecter med festens peak og eftertænksomhedens rum. L.I.G.A kom for alvor på det musikalske landkort, da de i 2014 udkom med deres selvbetitlede debutalbum, og efterfølgende har de braget igennem lydmuren med en højspændt og ambitiøs musikfest, hvor energien sitrer helt ud i fingerspidserne. Nu har de musikalske udgangspunkter syncet op som ét fælles band, og der er ingen tvivl om, at deres liveenergi står klar på barrikaderne til at skabe vilde og dansable liveoplevelser landet over.

    Det er eksklusivt og gennemført, når Joey synger med på L.I.G.As sange – og omvendt. Du vil kunne høre Joeys ‘Million og ‘Hvis det ik’ skal være os’ samt L.I.G.As ‘Skylder Dig Ik’ Noget’ og ‘Julia’ i nye fortolkninger. Ligeledes diskes der op med helt nye sange, som er skræddersyet organisk efter bandets nye og energiske pondus.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Joey & L.I.G.A.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Joey & L.I.G.A hos United Stage ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Joey & L.I.G.A

Send os en uforpligtende forespørgsel på Joey & L.I.G.A og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Joey & L.I.G.A hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Joey & L.I.G.A
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Joey & L.I.G.A.