Isaac Kasule

Isaac Kasule er efterhånden et etableret undergrundsnavn, men er nu hastigt på vej op til overfladen på den helt store urban scene.

  • Det har været en lang rejse for den dygtige og nyskabende sanger, som har gennemgået en omfattende kreativ ransagelse for at finde sin helt egen lyd. Isaac har nemlig været på en længere musikalsk rejse, som er gået fra at være bandmedlem i Unite, og senere under Ankerstjernes vinger i eget navn. Men nu er den nye lyd altså færdigudviklet, og klar til at blive præsenteret med singlen ’Fallit’, der gæstes af én af Danmarks største stjerner, Sivas.

    ’Fallit’ bliver første skud på stammen til Isaacs unikke univers, hvor der i løbet af sensommeren og efteråret venter masser af stærke singler og features i allerstørste klasse.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Isaac Kasule.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Isaac Kasule hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Isaac Kasule

Send os en uforpligtende forespørgsel på Isaac Kasule og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Isaac Kasule hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Isaac Kasule
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Isaac Kasule.