Infernal

Without further ado: Infernal er det ubesejrede partymonster fra poppens pulserende farvepalette. Sammen udgør Lina Rafn og Paw Lagermann en af de mest dynamiske og eksplosive duoer i det danske musiklandskab.

  • Musikalsk. Balstyrisk. Højspændt. Fest. Når Infernal først har trykket på play, så kører man ikke længere på halvt blus. Paw og Lina har leveret musikalsk power siden 1997, og med omtrent 30 singleudgivelser, leverer de altid et brag af en hitparade, når de fyrer op for deres eminente liveshows.

    Med ekstravagance og international high class baserer de deres udtryk på markant synth, catchiness og ikke mindst en fantastisk mængde lir, som garanterer festens peak – helt uforglemmeligt, helt ud over det sædvanlige.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Infernal.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Infernal hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Infernal

Send os en uforpligtende forespørgsel på Infernal og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Infernal hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Infernal
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Infernal.