Hush

Det er stemningsfuld, unikt og intimt, når Hush går live med personlighed, nærvær og Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.

  • Hush skal i allerhøjeste grad opleves live. Det er efterhånden en velkendt sandhed for duoens trofaste fans, at der opstår magi, når Hush spiller op til eftertænksomhed og musikalske forfriskninger. Duoen, bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann, brød igennem i 2004 med debutalbummet ‘A Lifetime’ og skabte med ét deres helt eget ståsted på den danske musikscene. Gennem årene har Hush turneret flittigt, og i forskellige konstellationer har de afsøgt grænserne i deres nordiske americana-inspirerende univers. Med over 100.000 solgte albums er de en af Danmarks største succeser inden for genren folk/countrypop/americana.

    Hush har lavet både det nære akustiske og det mere elektriske. Således spænder deres musikalske bagkatalog, opbygget over mere end 15 år, bredt og nuanceret. Dorthes inderlighed, et varemærke i Hushs pop-country sound, akkompagneres særdeles raffineret og nærmest symbiotisk af livsledsageren og samarbejdspartneren, Michael Hartman.

    United Stage – Officielt bookingbureau for HUSH

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Hush hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Hush

Send os en uforpligtende forespørgsel på Hush og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Hush hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Hush
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Hush.