fbpx

GUZO

Med GUZO-projektet slipper August Fogh sin musikalske legesyge løs og træder endelig selv i karakter som selvstændig artist.

 • GUZO er navnet på det nye ambitiøse engelsksprogede soloprojekt fra August Fogh. August er dog ikke ny på den danske musikscene. Hans talent for sangskrivning og hans evne til at flyde ind og ud mellem genrer har gjort ham til en af landets mest eftertragtede sangskrivere. Han har skrevet for prominente danske artister som Jada, Artigeardit, Phlake, Goss og Clara. Foruden medvirken i adskillige artisters radiohits og anmelderroste albums, har August også tidligere stået i front for soulpop-projektet Soon, der i 2022 hittede stort med “Ashes” fra deres selvudgivne debutalbum.

  Lyden af GUZO er en bastard mellem Bon Iver, 070 Shake og 90-grunge. Universet er lige så kontrastfyldt, som det er særegent. Debutsingle “RADICAL”, er et godt eksempel på dette rå univers. Sangen er en medrivende og hårdtslående midnats-hymne til det vilde og det ufiltrerede. Derudover er den første smagsprøve på GUZO’s kommende debutalbum.

  BIG DOG ON THE LOOSE

  United Stage – Officielt bookingbureau for GUZO.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book GUZO hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på GUZO

Send os en uforpligtende forespørgsel på GUZO og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke GUZO hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for GUZO
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for GUZO.