fbpx

FVN

Med bagagen fuld af sassiness har FVN kurs mod stjernerne. Der er dømt girl power for alle pengene når FVN sender os på en nostalgisk rejse tilbage til de glade 90’ere.

 • Selvom FVN er en independent musikartist og et forholdsvis nyt navn på den danske musikscene, er den flabet rapper allerede godt på vej mod stjernerne. På et halvandet år har hun fået spillet sin musik på P3 i Danmark og Sverige, haft flere af sine sange på P3-Listen, ligget på ‘Denmark Viral 50’ på Spotify, blevet skrevet om i blandt andet Costume, Politikken og Soundvenue og optrådt på Smukfest og UHØRT Festival.

  FVNs musik vil med garanti sætter gang i et hvert dansegulv og med hendes sexy og selvsikre tekster og ørefængende beats, er det svært andet end at få lyst til at feste til hendes musik. FVN er en stor fortaler for selvkærlighed og kombineret med hendes pralende attitude, smitter hendes energi af på en hver;

  “Jeg vil få andre til også at få det for fedt med dem selv. Alle skal føle sig som en bad bitch!”

  United Stage – Officielt bookingbureau for FVN.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book FVN hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på FVN

Send os en uforpligtende forespørgsel på FVN og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke FVN hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for FVN
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for FVN.