føl som

Fokus er på melodi, beat, det drømmende soundscape og de ærlige tekster. Føl som tager dig med på en virkelighedsflugt til det indre liv, ungdommens rus og musikkens ekstase.

 • Rapperen Emmanuel Matongo og produceren Frederik Reese udgør tilsammen den dynamiske Aarhus- og Aalborgbaserede duo føl som. Med et drømmende soundscape og ærlige tekster gransker de følsomhedens mange ansigter: ’At være følsom betyder ikke nødvendigvis, at man er ømskindet eller skrøbelig. For os betyder dét at være følsom, at man viser sin sande kulør, og gøre sin menneskelige fejlbarlighed til sin styrke.’ Emotionel hiphop er keywords, når føl som placerer sig i spændvidden mellem det hårdslående og det vagtsomme.

  Duoens debutsingle ’Mit blod’ udkom i efteråret 2019. Her rimer ord som virkelighedsflugt på plastikkop, og Emmanuels vokal er spundet sammen med Frederiks afbrudte og dog flydende beats. Sidenhen blev duoen udvalgt til DR’s talentudviklingsforløb KarriereKanonen 2020 – en præstation som sender dem direkte ind på Smukfest-scenen anno 2021.

  Det bliver følsomt, spirende og meget interessant at følge duoens fremtidige bane. Både i studiet og som morgendagens nye aktør på den danske musikscene.

  United Stage | Officielt bookingbureau for føl som.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book føl som hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på føl som

Send os en uforpligtende forespørgsel på føl som og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke føl som hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for føl som
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for føl som.