Ericka Jane

Lyden er up-tempo-pop, krydret med dansable undertoner og de flotteste 90’er vibes.

Koncerter 2022/2023

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Ericka Jane i 2022/2023.

 • Den filippinskfødte pop-sangerinde, Ericka Jane uploadede som 16-årig et af Drakes numre ’Marvin’s Room’ på YouTube, og fik lynhurtigt over 100.000 visninger. Herefter kom der meget opmærksomhed på det store sangtalent, og Ericka begyndte for alvor at arbejde med sin musik.

  ErickaJane har mere end 25 millioner streams i bagagen, står bag hits som ‘Better Off’, ‘Favorite Lie’ og ‘Bad Like You’ og har tidligere arbejdet med artister som Skinz, Duné, Andreas Odbjerg og Christopher. Ericka Jane har spillet store koncerter som The Voice 2018, Grøn Koncert, Øresound og Lille Fredag i Tivoli. Nu er hun altså klar til at minde os om sin tilstedeværelse på den danske popscene med ”I Say Stupid Things”.

  I starten af 2021 udgav Ericka Jane tracket ”I Say Stupid Things”, som gik #1 på den danske radiohitliste. Nu smider Ericka sin næste single ”Strangers In The Night”, der virkelig emmer af en stærk, dansabel, god energi.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Ericka Jane.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Ericka Jane hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Ericka Jane

Send os en uforpligtende forespørgsel på Ericka Jane og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Ericka Jane hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Ericka Jane
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Ericka Jane.