Elias Boussnina

Der er for alvor dømt rhythm’n’blues, når Elias Boussnina gang på gang gør sig stærkt bemærket med sin silkebløde vokal og beat-tunge fortællinger fra ungdommens vilde græsenge.

  • I foråret 2018 udgav Elias Boussnina debutsinglen ‘05:30’, og med ét fik han markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer i det danske musiklandskab. Elias optegner et ambitiøst univers af r’n’b, fusioneret med synth-baserede produktioner og en længselsfuld vokal. Et samspil som minder om sovekammerets drømmekatalog eller måske hurtigt nedkradsede dagbogsnotater om alt fra hverdagens trivialiteter til livets helt store spørgsmål.

    Med massiv airplay, anmelderroste koncerter og visioner i topform stormer Elias Boussnina frem med kometfart. Han er en ambitiøs musiker, en æstetisk frontrunner og en ærlig poet, som sætter tempoet for morgendagens musikscene.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Elias Boussnina.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Elias Boussnina hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Elias Boussnina

Send os en uforpligtende forespørgsel på Elias Boussnina og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Elias Boussnina hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Elias Boussnina
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Elias Boussnina.