DJ Riis

Kenneth Riis alias DJ Riis er manden bag fænomenale dj-sets, dygtige dj-teknikker og ikke mindst nogle af landets vildeste dansegulve.

  • Siden 1993 har DJ Riis spillet op til dans, og i dag er han en af Danmarks dygtigste og mest populære dj’s. Gennem årene har han vundet adskillige mix-konkurrencer, opbygget et vidtrækkende musikalsk repertoire og dygtiggjort sig med fingerspitzengefühl. Med solid erfaring og en enorm kærlighed til musikken, formår DJ Riis at connecte med sit crowd, uanset hvor festen skal tages hen.

    Den gode stemning er kort sagt i fantastiske hænder, når DJ Riis leverer en træfsikker kombination af catchy radiohits, tidsløse klassikere og hede rytmer – og han efterlader næppe hverken et øje eller en armhule tør

    United Stage – Officielt bookingbureau for DJ Riis

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book DJ Riis hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på DJ Riis

Send os en uforpligtende forespørgsel på DJ Riis og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke DJ Riis hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for DJ Riis
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for DJ Riis.