Danmarks Underholdningsorkester

Med rødder der strækker sig mere end 70 år tilbage, er Danmarks Underholdningsorkester en musikalsk gave af dimensioner. Med et både fagligt ambitiøst og kreativt legende udtryk har orkestreret en skarp profil, som kan bygge broer mellem musik og mennesker.

  • Fra store populærproduktioner til klassiske koncerter på topniveau. Fra et wienerklassisk repertoire til inddragende shows for børn og unge. Visionen er at skabe musikalske oplevelser til det ganske danske land. På tværs af genrer, generationer og musikalsk forståelse finder du Danmarks Underholdningsorkester, som kontinuerligt rykker grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er buzzwords, når samarbejder bygges op, og murer brydes ned – der er magi i luften, når Danmarks underholdningsorkester spiller op til dans.

    Danmarks underholdningsorkester har lavet musikalske samarbejder med utallige dygtige artister, således blandt andre Andrea Bocelli, Tim Christensen, Nik og Jay, Tina Dickow, Oh Land, Stig Rossen, Robin Gibb, Sarah Brightmann og Westlife.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Danmarks Underholdningsorkester.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Danmarks Underholdningsorkester hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Danmarks Underholdningsorkester

Send os en uforpligtende forespørgsel på Danmarks Underholdningsorkester og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Danmarks Underholdningsorkester hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Danmarks Underholdningsorkester
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Danmarks Underholdningsorkester.