Citybois

Du kender dem godt. En ikonisk duo, som er her og der og allevegne. Der er dømt glimt i øjet og musikalsk leg, når Citybois spiller op til dans med resolut charme og bragende selvtillid.

  • I 2015 udkom deres debutudspil ´What Bois About To’, og snart rullede en Bois-lavine af dimensioner. Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov tonser frem med et usammenligneligt energiniveau, som har taget Danmark med storm. Med adskillige platin- og guldsingler under bæltet, er der ingen tvivl om, at den ekstatiske duo mener det helt alvorligt. Med hitsinglerne ‘Sig Mig’, ‘Finde Tilbage’, ‘Pool’, ‘Purple Light’ og mange flere, sætter Citybois gang på gang ild til scenen, når de løfter stemningen til et ekstatisk niveau.

    Citybois repræsenterer leg og vildskab, men har de seneste år udviklet et både sofistikeret og ambitiøst udtryk, som også klæder dem umanerligt godt.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Citybois.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Citybois hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Citybois

Send os en uforpligtende forespørgsel på Citybois og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Citybois hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Citybois
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Citybois.