Bless You

To ambitiøse musikere og barndomsvenner der dyrker den gyldne middelvej mellem house og melankolsk pop. Sammen har de et mål: Bless You skal ud og ramme folk i hele verden.

 • Viktor Valentin Hall og Morris Theodor Oppenhejm gik i folkeskole sammen, og de har lavet musik hele livet. Allerede som 13-årige byggede den spirende producerduo deres helt eget lydstudie.

  Efter et par års pause, hvor Morris bl.a. arbejdede som tour manager for den svenske stjerne-DJ Alesso i Los Angeles, fandt de sammen om musikken igen. I mange år producerede de for en lang række mindre artister, producere og DJs rundt om i verden, mens de finpudsede deres live act på en masse klubber i København.

  Bless You opstod ud fra et ønske om at udgive musik under deres eget navn. I 2019 kom debutsinglen ‘How I Feel’, og siden har de udgivet seks andre singler. I 2021 fik de radio-debut med ‘What I Did To You’, som blev udnævnt som ugens Voice Choice på The Voice. I sommeren 2022 spillede Bless You en meget vellykket debutkoncert på Musik I Lejet foran en tætpakket Skovscenen.

  Musikken er cool og ambitiøs house/pop med en unik og meget velproduceret lyd. Alt er nøje gennemtænkt og bearbejdet, og drengenes musikalitet er ikke til at tage fejl af. De har noget på hjerte, og netop det skinner igennem i deres musik, som bærer præg af en kombination af melankoli og håb, pakket ind i smukke melodier og produktioner.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Bless You.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Bless You hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Bless You

Send os en uforpligtende forespørgsel på Bless You og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Bless You hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Bless You
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Bless You.