Benal

Efter Benal vandt hovedprisen til P3 Guld 2017, har tingene rullet lynhurtigt for den københavnske hiphop-duo. De har spillet et væld af udsolgte koncerter. De har høstet fantastiske anmeldelser. De har leveret et brag af en koncert på Roskilde Festival, som Gaffa kvitterede med seks ud af seks stjerner og ordene: ´Den bedste hiphop-koncert jeg har set til dato.’

  • Benal leverer snorlige og ekstravagant rap i en hitparade af rowdy attitude og hårfin poesi. Der er fuldstændig styr på sagerne, når Benjamin Hav og Magnus Albert Wanscher spiller op til bas i brystet med intelligent rap og tunge beats.

    Uden varsling udkom Benal i 2018 med surprise-albummet ‘Benjamin og Albert’ – det tredje studiealbum fra den ambitiøse duo. Som et lyn fra en klar himmel ramte mesterværket landet med et anseligt brag, og efter kort tid røg det direkte ind som nummer to på den danske album-hitliste. Benal har således markeret sig som fed flødeskum på toppen af en ekstravagant kage, og selvom duoen holder en pause i lyset af Benjamin Havs solokarriere, er fremtiden lys for det højspændte makkerpar.

    United Stage – Officielt bookingbureau af Benal.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Benal hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Benal

Send os en uforpligtende forespørgsel på Benal og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Benal hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Benal
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Benal.

Anbefalede artister