Baby Bino

Baby Bino er en af frontløberne, når vi snakker om en ny dansk hiphop-generation. Og Baby Bino løber stærkt. Han har i længere tid figureret på de danske musikscener i forskellige crews, såsom RigForEvigt, 25/8 og Pizzagang. Nu står Baby Bino på solospring til at vælte lydmuren med sine nuancerede tekster og en rowdy ungdomsenergi.

  • Et sted mellem nuancerede tekster og rowdy virkekraft fra ungdommens eufori finder du Baby Bino. Lyden tager udgangspunkt i trap fra Atlanta og Chicago, men Bino formår, med sin mestren af og forståelse for det danske sprog, at gøre genren til sin egen. Han udmærker sig gennem overlegne flows, en genkendelig vokal og stærke lyriske kompetencer pakket ind i et legesygt Looney Tunes-univers. Baby Bino er en helt central kunstner i bølgen af unge rappere og producere, som lige nu sætter ild til den danske rapscene med attitude og talent. Sammen med Lillebittebock, Louis Valuta, Lille Høg, Valter Hvid, Yung Asti, Lil Mazda m.fl. formår han på kryds og tværs at skabe musik i et nyt format, som rummer en fuldstændig banebrydende energi.

    Med en hardcore fanbase, stærke liveshows og flere hits på lager, er det kun et spørgsmål om tid, før Baby Bino lægger landets store scener ned.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Baby Bino

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Baby Bino hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Baby Bino

Send os en uforpligtende forespørgsel på Baby Bino og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Baby Bino hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Baby Bino
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Baby Bino.