fbpx

Artigeardit x Lamin

De to rappere er kendt for at være nyskabende, kompromisløse og har været med til at redefinere genren, både sammen og hver for sig.

 • I 2021 udgav Artigeardit og Lamin ’Ny Agenda’, som var deres første fælles EP. Opfølgeren, fuldlængde albummet ’Nu Hvor Vi Er Her’, lander i kølvandet på en stor festivalsommer for begge rappere. Artigeardit spillede i juli måned Grøn Koncert-turné, og Lamin, der også har turneret flittigt rundt på festivalerne denne sommer, var desuden på en udsolgt indendørs-tour i foråret med i alt 11 shows og knap 10.000 solgte billetter i alt.

  Artigeardit har skabt et unikt musikalsk og visuelt univers, som har givet ham en bred og loyal fanskare. Gennem sine tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Han har fra starten været en ener på den danske musikscene og et af de største rap-talenter vi har set i årevis. Hans ikoniske lyd, der både er forførende og let genkendelig, har løftet ham til toppen af dansk rap og de danske hitlister. Han udgav i foråret 2023 det karrieredefinerende album, ”Længe Leve”, som blandt andet fik seks ud af seks stjerner i Soundvenue. Derudover vandt Artigeardit hele 2 priser til Danish Music Awards 2023, nemlig ”Årets Live-Navn” samt ”Årets Danske Album”.

  Lamin er en af musikscenens nye og hurtigst voksende navne. Med sine anmelderroste koncerter og velskrevne rap-tekster vandt han ’Årets Nye Navn’ ved DMA 2022, samt ’P3 Talentet’ ved P3 Guld 2022. Samme år udgav Lamin sit andet studiealbum, “Kronisk Skeptisk”, som hurtigt ramte nr. 1 på albumlisten. Med sine skarpe punchlines og benhårde levering har Lamin ikke sat en fod forkert, siden han blæste ind på rap-scenen. Han har fået fans til at ”Ride The Wave” landet over og det går kun fremad herfra.

  United Stage | Officielt bookingbureau for Artigeardit x Lamin.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Artigeardit x Lamin hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Artigeardit x Lamin

Send os en uforpligtende forespørgsel på Artigeardit x Lamin og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Artigeardit x Lamin hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Artigeardit x Lamin
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Artigeardit x Lamin.