Aqua

Tilbage i 1994 begyndte Aqua at rumstere i musiksfæren og mere end 20 år inde i deres karriere, er der stadig ild i den populære popgruppe. Aqua er et ikonisk stykke med 90’erne, men samtidig er det også et band, som kontinuerligt forstår at forny sig selv med catchy popmusik og en højspændt liveenergi.

  • Historien begynder i 1994, hvor Søren Rasted og Claus Norreen går sammen med René Dif og Lene Nytrøm. Efter et par år i fordybelse udgiver Aqua deres debutsingle ‘Roses Are Red’ efterfulgt af ‘My Oh My’ og ‘Barbie Girl’. Med kometfart sætter Aqua brand i verden, og herfra udspiller der sig et magisk popeventyr, som skaber genklang verden over. I sommeren 1997 udgiver gruppen debutalbummet ‘Aquarium’, og Aqua holder ukuelig fart i både Europa, USA og Asien med singlerne ‘Doctor Jones’ og ‘Turn Back Time. I de efterfølgende år agerer Aqua headliner på talrige succesfulde festivaler og shows i både Danmark, Sverige Norge og Finland.

    Aqua er et ikonisk stykke med 90’erne, men også et band som forstår at forny sig selv gang på gang. De besidder en musikalsk nysgerrighed som til stadighed fastholder deres succes, nu mere end 20 år inde i deres karriere. Både nationalt og international bliver Aqua anerkendt for deres unikke cocktail af catchy musik og edgy performances – et format som skiller sig ud på de nationale og internationale scener, og som placerer Aqua i øverste pop-kaliber.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Aqua.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Aqua hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Aqua

Send os en uforpligtende forespørgsel på Aqua og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Aqua hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Aqua
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Aqua.