Anthon Edwards

Anthon Edwards er velbevandret på den danske musikscene, men der er alligevel noget nyt på færde. For første gang står den unge artist på egne ben, klar til at levere musik med integritet og velkendt stabil charme.

  • Som den ene halvdel af Citybois har Anthon Edwards reddet på en rank popbølge de seneste mange år. Anthon er nu klar til at stå på egne ben og går således solo med en klingende og velkendt millennium r’n’b-sound. Han voksede op til lyden af Ne-Yo, Usher, Craig David og Mario. Nu er han en voksen mand, parat til at mixe klassisk r’n’b med lyden af både nutid og fremtid.

    Anthons solo-move åbner op for et personligt univers, som tager udgangspunkt i hans egne fortællinger. Og det er netop, hvad hans nye projekt handler om. At finde sig selv i musikken og samtidig invitere sit publikum med på rejsen. En rejse som ser både indad, udad og inviterer til en habil fest. Som Anthon selv beskriver det: ’Det er corny, det er sjovt, det er anderledes. Og så er det selvfølgelig bare rigtig fedt musik, med en nerve af motivation til folket derude. En motivation til at springe ud i livet, at turde begå fejl, at komme videre igen – og helt generelt bare nyde momentet man står i.’

    United Stage – Officielt bookingbureau for Anthon Edwards.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Anthon Edwards hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Anthon Edwards

Send os en uforpligtende forespørgsel på Anthon Edwards og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Anthon Edwards hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Anthon Edwards
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Anthon Edwards.