Alexander Oscar

Trods sin unge alder er Alexander Oscar strøget til tops med kometfart. Med lækre melodier, en groovy vibe og soulede fraseringer, leverer det unge stjerneskud velsmurt pop af øverste kaliber.

  • Med mere end 100 millioner streams på Spotify og adskillige singler i top 10 over mest spillede numre i dansk radio, har Alexander Oscar markeret sig som en af morgendagens mest lovende artister. Efter et bragende gennembrud med singlen ‘Number’ har Alexander både nationale og internationale øjne rettet mod sig. Ikke blot for sine evner i et studie, men også som en solid liveartist, der er på vej mod de helt store scener. I 2019 udsendte Alexander Oscar sit debutalbum ‘Highs & Lows’ – en kulmination på tre års arbejde, med sange indspillet i Danmark, Sverige, Tyskland og London. Af samme album udsprang kæmpehittet ‘Complicated’, som blev et af de mest streamede danske numre på Spotify i 2019, og som tilmed høstede platin til det ambitiøse talent.

    Med en habil vokal, æstetisk sans og et internationalt format formår Alexander Oscar at hive sit publikum ind i sanselige tekster og et yderst skarpt lydunivers.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Alexander Oscar.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Alexander Oscar hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Alexander Oscar

Send os en uforpligtende forespørgsel på Alexander Oscar og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Alexander Oscar hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Alexander Oscar
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Alexander Oscar.