ADHD

Båret på en bølge af humor, selvironi og masser af tung bas, er ADHD en træfsikker booking, hvis du har brug for en festlige artist til at sætte gang i dansegulvet.

  • Den satiriske gruppe ADHD slog for alvor igennem i 2016 med hitsinglen “Kran Alarm”, og har siden leveret det ene virale single efter den anden. Med sange som “Min Pik Den Er Flot”, “Vodkafjæs” og “V For Sejr”, har ADHD nedfældet en opskrift af musikalsk brutalitet bestående af lige dele sjofle vendinger og atypiske toner tilsat masser af tung bas.

    Båret på en bølge af humor, selvironi og igen, masser af tung bas, har ADHD i dag mere end 20 millioner streams på spotify, og er en træfsikker booking, hvis du har brug for at sætte gang i dansegulvet.

    United Stage – Officielt bookingbureau for ADHD

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book ADHD hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på ADHD

Send os en uforpligtende forespørgsel på ADHD og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke ADHD hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for ADHD
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for ADHD.